Home > Congrese > Congres 2016 > Înscrieri la congresul național de speologie Oravița 2016

Înscrieri la congresul național de speologie Oravița 2016

Actualizat la: 30 iunie 2016

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră de a participa la activitățile din cadrul Congresului Național de Speologie! Pentru asigurarea unei organizări cât mai bune, este preferabil să notificați până la data de 30 iunie intenția participării în grupurile de lucru, conferință, expoziții, sesiuni de comunicări, media, competiții, excursii.

Taxa de participare este de 50 lei și se poate plăti până la data de 15 august 2016 prin Ordin de Plată în contul nr. RO10BRDE110SV06618471100 al Asociației Speologice Exploratorii (Cod Fiscal: 6512921) deschis la Banca Română de Dezvoltare, Agenția Semenic, Reșița. La descrierea plății vă rugăm să treceți “Taxă Congres 2016 pentru Nume Prenume”, unde Nume, Prenume sunt numele și prenumele persoanei pentru care se face plata.
Pentru a finaliza înscrierea vă rugăm să trimiteți dovada plății, prin e-mail, la adresa .

Pentru cei care nu pot plăti până la data indicată, există posibilitatea efectuării plății în numerar la secretariatul congresului. În această situație posibilitatea de a vă asigura tricoul inscripționat și alte materiale de promovare este redusă.

Dacă doriți să susțineți o prezentare în cadrul congresului national de speologie vă rugăm să vă înscrieți pe pagina Înscrieri la prezentări la congresul național de speologie Oravița 2016

No Fields Found.